tystatanke

2016-12-18
21:56:26

Kent

I torsdags kväll var vi och såg Kent på Tele2 arena. Kan väl sammanfatta kvällen med ordet magiskt. Otroligt häftigt att vara där på plats och känna stämningen i publiken på 37800st. En riktigt bra konsert. Det gick sådär att ta oss dit men vi lyckades och fick parkering. Det var desto svårare att ta sig därifrån. Typ kaos. Tog oss 2 timmar att ta oss hem. 40 min bara att komma ut från arena området. Helt sjukt. Men såklart inte så konstigt när det är nästan 40000 pers som ska därifrån ;)Nu i helgen har vi julpyntat, varit på avslutningen på handbollslekis, fikat hos mamma å pappa, städat, å lite annat smått å gott ;)
Vi såg en prick på Jacob nu ikväll så vi förbereder oss på vattkoppor.. förklarar säkert hans otroligt dåliga humör dom senaste dagarna.. varit väldigt klängig å gnällig.. stackars liten. Inte lätt att vara liten alla gånger.

Musikhjälpen är slut för i år och det känns typ .. tomt.. Har sett så mycket jag har kunnat och läst allt å sett alla klipp typ. Sjukt viktigt tema och ett otroligt engagemang alla lägger ner. Dom fick in 49 miljoner, hur sjukt är inte det?!

Nu ska jag sova. Godnatt!
Puss, puss!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: