tystatanke

2008-05-31
19:06:40

En Tjej?

Kan det vara så? Kan Poodles nya gitarrist vara en tjej? Jag tror det. Det ser ut så. Hoppas hon e grym! :o) Det får vi se på lördag. Va jag längtar då :o) Hihi.

Va uppe 04.20 imorse. Inventering på jobbet. Jippie va roligt ;o) Inte!
Men men, nu är det gjort å det är ett halvår kvar till nästa gång :o)

Bilen ska till doktorn tisdag-onsdag. Så då ska jag ha en hyrbil så länge. Lovar att jag kommer pajja den oxå ;o)

Nu vill jag bara ha semester igen. Bara två veckor kvar nu.

Puss, puss!!
2008-05-30
19:24:40

Gamla Blogg Inlägg

Sitter och läser igenom gamla blogg inlägg från min Lunar blogg. Roligt att gå igenom vad jag skrev om då. Står väldigt mycket om jobb, kompisar och Okå såklart. Både roliga och mindre roliga saker... Skrev lite mer personligt då än vad jag gör nu. Här kan jag inte skriva vad jag vill, inte nämna namn o.s.v Sedan vet jag att det finns folk som läser min blogg, som kanske inte ska läsa den i min mening. Men om ni nu gillar att snoka, så varsågoda. Jag står för allt jag skriver här och har inget att dölja. Så läs ni. Enjoy! Haha!!

Hur fan kunde du?! Sjukt beteende.

Nästa lördag är det Custom Bike Show. Å gissa vilka som spelar då? Poodles! Vi kommer äga sönder hela parken gumman! Längtar till tusen :o)

Puss, puss!!
2008-05-29
19:18:23

Bistro City

Karaoke igår och Quiz. Under Quizen skapades en trevlig stämmning inför karaoken, riktigt skoj och lyckat :o) Vart dock lite sent, så är lagom trött nu, men roligt hade jag :o)

Nu ska jag plugga lite så jag blir klara någon gång, sedan är det dags att boka prov.

Puss, puss!!