tystatanke

2007-07-31
21:49:12

Eckerö Linjen

Det går fan inte vara nykter på den båten asså ;o) har försökt så många gånger nu, men det går aldrig :o) Blir alltid så att man dricker trots att det ska bli en lugn resa.. hihi. :o) Men skoj var det :o)

Galet trött idag bara.. Hänga framför tv:n är det som gäller idag. Mysigt det oxå :o)

Denna vecka kvar på semestern då. Hoppas verkligen på bra väder. Kan ju vara ute å bättra på brännan lite då kanske. :o)

Puss, puss!!
2007-07-29
20:27:24

Utan Respons

Utan respons känns det rätt värdelöst för mig att höra av mig faktiskt. Vill inte förlora er. Verkligen inte. Men det är sjukt jobbigt att hela tiden försöka, försöka att få ihop oss. Hela tiden jag som ringer, messar. Bara jag. Känns lite lönlöst att fortsätta göra det om ni inte svarar med att göra detsamma. Jag vet att det är svårt att höra av sig, att hålla kontakten. Men försök. Vill man bara så går det.
Jag är inte arg, jag är ledsen. De sårar nå oerhört. Hoppas att det löser sig. :o)

Idag har jag lekt typ hela dagen. Undra vem som är mest trött? Hihi.

Vart lite party går, men va ändå lugnt :o) Ikväll blir det oxå lugnt. Glo på film eller så. Planera resten av veckan. Och kanske boka resa ;o)

Puss, puss!!
2007-07-28
22:08:32

En Sån Dag

Ja, en sån dag. :o)
Lite långtråkigt i konstboden, där jag sålde konst. Men dagen gick faktiskt rätt fort ändå. Lite ensamt. Det bästa var ändå. Citerar "Jag måste bara fråga, har du en syster som jobbar på ica i Bergshamra" Haha. Nej, det är jag som gör det, svarade jag då. Klockrent. Flera Bergshamra-bor var i farten här. :o)
Elvis konsert på kvällen nu. Helt okej. Öl. :o)
Peters sista semester dag, så det kommer bli fest ikväll. Dags för det nu känner jag. Behöver det.
Mår lite bättre nu. Kommer nog aldrig riktigt förstå. Ledsen. :o(

Puss, puss!!