tystatanke

2007-03-31
18:49:18

Jag vart fan riktigt rädd

Mm, fy fan va läskigt det var. Först dig älskling, gick inte att få kontakt med dig. Lite full kanske. Usch. Sen när du ringer, och skrämmer slag på mig. Trodde helt seriöst att du råkat ut för något. Tänk vad sprit kan ställa till med, och ändå så dricker man? Sjukt. Efter denn ahelg blir det nyktert ett tag nu. Vi måste lyckas. Hm. Hade iaf riktigt roligt igår, träffade en gammal kompis från vallentuna, fan va världen är liten. Kramade snygg-Erik. Avundsjuka? hehe. Hamnade sedan på efterfest med han :o) Fan va häftigt det va. En bra spelning oxå, med öronproppar, visst Elin? Haha.
Lutar åt att det blir Okå ikväll oxå. Karaoke, men efter det blir det nog raka vägen hem till sängen. Sov kanske 3 timmar inatt. Usch.
Imorrn är det trädgårdsmässa ;o) Wiee va kul vi ska ha :o)

Puss, puss!!
2007-03-29
21:06:37

Orka?

Nej, vissa saker orkar jag faktiskt inte med nu. Varför? Hm, ja, det kan man undra. De som kan läsa mina tankar vet vad jag syftar på.. hmm..

Hade en underbar kväll igår, fotboll, karaoke och efterfest på Okå. Soft. Men gick å la mig tidigt :o) Trött idag.. blää. men det är värt det.. men måste allvarligt börja tänka på en sak.. vi ska nog klara en månad iaf. Hoppas på det. För nu börjar det bli illa, och värre lär det bli liksom.. hm. Svårt som fan. Det är det verkligen. Men jag vet att jag kan fixa det. Ångesten är värst. Fy fan.

Seeeg dag på jobbet. Vart inplastad.. haha.. humor :o)

Trevligt att ni titta förbi igår gumman :o)

Sova nu. Så jävla trött..

Puss, puss!!

2007-03-28
19:06:12

Tisdag

Jopp, dasg för fika igen, attans, vi frångick våra principer, vi åt på tullen istället... ah.. närå, men vi hängde faktiskt där innan vi hittade till krabban.. :o) det va nice. Efter fikat där, vart det lite tipp på hästar, vi vann massor.. eller inte.. men 3 rätt, va juh inte så dåligt egentligen, vi tippa ju efter hästarnas namn så ;o) nu är vi spelberoende oxå.. typiskt ;o)
Sedan bar det av till täby.. strumporna ägde. så kul.. saknades bara en kamera där asså ;o)
efetr en glass i solen hämta vi elin, åkte till danderyd, lämpa av therese, sedan sångkurs. Kul kul. vi va bara 4 st. Väldigt skönt faktiskt :o) det blir nog en fortsättningskurs tror jag . är bra sugen på det iaf :o)

Nu, är det dags att byta om. Karaoke, och fotboll ikväll :o) Kul :o)

Puss, puss!!