tystatanke

2012-08-28
09:03:16

Hemma Igen

Nu så har vi kommit hem igen efter en vecka på Gotland.
Skönt att vara hemma :)
Vi har hunnit med en massa saker, Hoburgsgubben - var väl ingen höjdare enligt mig, är ju bara en liten stenjävel som nån dåre med dålig fantasi har hittat.. Lummelundagrottorna- riktigt häftigt tycker jag, vi hade en superbra guide och man levde sig verkligen in i historien och jag verkligen såg framför mig hur dom här tre pojkarna hittade grottan. Visby- Supermysig stad, blev dock lite besviken då jag trodde den skulle vara LITE större och att det skulle finnas LITE mer att se, typ butiker å så..
Sen har vi åkt runt en hel del och sett på raukar, vart nere på stranden, plockat salmbär, letat loppisar och besökt några outlets.
Vädret har vart med oss och det har varit bättre än här hemma, dock inget badväder.. men men vi kommer nog åka dit flera gånger :)

Nu måste jag väcka William för vi ska snart åka till öppna förskolan i Frötuna :) Ska bli superkul att träffa folk igen :) hehe

Förresten, turtjej som jag är så har jag vunnit ett presentkort på Stadium värt 2000 kr :) Grattis till mig liksom!!

Puss, puss!!
2012-08-17
11:39:09

Gotland

På måndag drar vi till Gotland, jag längtar, ska bli kul att komma iväg lite, göra saker :)
Hoppas bara på bra väder så vi slipper sitta inne å glo hela veckan :( Men är det bara uppehåll så är det ju lugnt :)

Wille sover och när han vaknar ska han få lite lunch i sig och sen så går vi ner en sväng på stan och ser om vi hittar nå roligt att köpa, haha ;)

Puss, puss!!
2012-08-16
16:41:20

Filmmys

Har varit hemma en timme ungefär efter att ha varit på öppna förskolan. William racar runt så han är helt slut när vi kommer hem ;) efter lite välling däckade han direkt. Så jag har lite egentid innan mannen komemr hem. Gör inte så mycket egentligen. Hänger bara framför datorn, kollar in lite bloggar å så. Rätt skönt att få göra det i lugn å ro för en gångs skull ;o)

Ikväll ska vi se på film tillsammans och mysa med chips, godis och ostbågar :)

Imorrn har jag inga planer faktiskt. Kankse borde börja packa, för vi åker ju till Gotland på måndag :)
Har en rabattkupong på h&m plus en värdecheck så kanske ska ner å se om jag hittar nåt roligt :) Vi får se vad vi hittar på helt enkelt.

Puss, puss!!