tystatanke

2007-05-30
22:18:42

If I Could Turn Back Time

Ja, tänk. Om man kunde dra tillbaka tiden, vad skulle man gjort annorluda, vad skulle man gjort och inte gjort? Ingen som vet. Läskig tanke. Tror faktiskt inte jag skulle gjort något annorlunda. För hade jag gjort det så hade inte mitt liv, blivit mitt liv. Läskig tanke. Men så sant.

Du har så rätt Therese, hade inte vi lärt känna varandra så hade vi vart värsta pluggisarna nu och säkert suttit som chefer på någon tråkig ekonomi avdelning om några år. Hemska tanke. Jag är så sjukt glad för att vi vart och är vänner. Me and you 4-ever. Älskar dig gumman.
Nästa vecka ska vi försöka styra upp en middag. Vi måste, är så himla längesen vi sågs nu. Jobbigt att det går sådan lång tid emellan, men det är bara acceptera och gilla läget, och göra det bästa av situationen liksom :o)

Inget Bistro. Inte ikväll.
Är hos Richard istället.

Puss, puss!!


2007-05-29
19:40:16

*Ynkligt* : Hallåå ;o)

Haha. Det lät nog riktigt ynkligt, hehe. Men skoj var det. Nu har jag fixat backspegeln. Dom hade limmat den för dåligt när jag bytte vindruta, så den lossnade här om dagen. Typiskt. Men nu som sagt sitter den där den ska igen.

Vart en heldag i Norrtan idag. Fika, på vårt nya favvis ställe :o) Hihi. Våran party plats :o) Vart lite shopping. :o) Å spelade på hästar, å på fotboll oxå.. hihi.

Sedan har jag å Malin varit duktiga och rensat vårat trädgårdsland :o)

Puss, puss!!

2007-05-28
22:49:10

Görla

Där va vi igår gumman. Fett segt, ingen som kör. Men grymt trevligt ändå :o)
Vi ville ha fiskarna men dom ville inte ha oss. Taskigt :o) 

imorrn ska vi fika.  Och spela på hästar, icke att förglömma *hihi* :o)

Puss, puss!!