tystatanke

2011-10-31
09:53:05

Postkodlotteriet

Jepp, vi är en av veckovinnarna i postkodlotteriet. Så igår var det fullt drag nere på Stora torget med tv-inspelning, över 9 miljoner delades ut till dom 174 vinnarna :o) Vi kammade hem 10.000 kr, är supernöjda :o)
Dom som drog hem storvinsterna bor på andra sidan vägen... Så kan det vara. Riktigt skoj att faktiskt vinna på ett lotteri :o)

Jobbade sedan igår kväll, det gick super bra :o)

Ska nog vila ett tag till nu, är sjukt trött...

Annars vet jag inte vad jag ska hitta på idag, förslag?

Puss, puss!!
2011-10-29
21:48:56

Så Mycket Bättre

Äntligen har en ny säsong av Så Mycket Bättre börjat. Tror inget kan slå förra säsongen, men tror detta gäng kan bli riktigt bra oxå :o)
Sköna människor, härlig musik och skön stäming. Underbart program.

Är galet trött nu och har haft förvärkar hela dagen som tar musten ur mig.. Får hoppas att det inte sätter igång fööör tidigt nu bara.. Men lite tidigare än planerat får han gärna dyka upp :o)

Imorrn ska vi göra en spännande sak. Vi vet inte så mycket om det än. Berättar mer imorrn ;o)
Ska även jobba ett par timmar imorrn kväll.. Ingen lust alls.. men är ju OB 100 % så.. Det ska nog gå bra. Tror att det blir sista passet på väldigt väldigt länge. Kanske att dom behöver hjälp när vi blir Hemköp, men inte helt säkert att jag är kapabel till jobb direkt ;o) Det visar sig.

Nu ska jag sova. Galet trött...

Puss, puss!!
2011-10-27
21:33:35

Förkyld

Ogillar starkt att jag blivit förkyld.. Inte nog med att man är höggravid liksom.. Får bara hoppas att det inte sätter igång nu, ingen lust att föda barn med feber i kroppen ju..

Var hos barnmorskan igår, allt såg bara fin fint ut. Han ligger med huvudet nedåt, rörligt och ruckbart, dvs att han inte är helt fixerad än. Men han borde fixera sig när som helst nu..
Jag längtar till förlossningen nu. Vill föda fram min son :o) Det får göra hur ont det vill!

Har fikat med Malin och Susanna idag, mycket trevligt :o)

Fredag imorrn, jag lär ju får stanna hemma och kurera mig istället för att sjunga lite.. Men men. Idol och godis är ju helt okej det oxå :o)¨

Puss, puss!!