tystatanke

2010-06-28
23:16:28

Oh Everytime I Close My Eyes

Igår kväll åkte jag iväg å fikade med en vän. Mycket trevligt, vi ses inte så ofta, vet inte varför egentligen? hm, vi bor typ jätte nära varann.. Haha, jaja, vi får jobba på det :o)

Jobb idag. Gått bra :o)

Jobba imorrn 9-16. Sedan ska vi ut en sväng ut till mamma å pappa. Ska sätta upp lite party tält inför helgen, då är det nämligen dags för 140 års fest. Mormor fyller 90 år och Mamma fyller 50 år :o) Det kommer bli great. Kommer träffa en hel del släktningar. Inte så ofta jag gör det. Tyvärr.

Onsdag, karaoke :o) Wiee!!

Eh, va tusan, jag slänger upp en bra låt ;o)

Travis McCoy - Billionaire
En textrad jag fastnat för :
"Oh every time i close my eyes, i see my name in shining lights"


Puss, puss!!
2010-06-27
11:58:17

Midsommardagen

Gick bra att jobba igår, dock väldigt lugnt, men jag höll mig sysselsatt ändå :o)

Vid 19 hade vi ju bokat bord, så det va bara för mig att göra mig iordning när jag kom hem från jobbet.

Åt en jättegod middag på Trädgårn. Hade trevligt som bara den. Framåt 22 gick vi därifrån och bort till Piren. Första kvällen för dom med nattklubb. Det va lite kö, men vi provade ändå, efter ett tag säger så vakterna att det inte va någon idé att ens stå i kö, för vi skulle ändå inte komma in. Dom hade 200 förköpsbiljetter som skulle in och det va redan överfullt därinne. Så vi bestämde oss för att gå därifrån och gå till Teatern istället.
Där blev det fullproppat oxå, och träffade på min brorsa, riktigt skoj! :o)
Framåt tvåtiden började vi känna oss nöjda så då började vi knata hemåt.

Nu ska jag snart ta tag i mitt korsord och sätta mig ute i solen. Skönt :o)

Puss, puss!!
2010-06-25
21:21:59

Home Again

Kom precis hem från mamma och pappa. Är helt slut efter en lång dag.. Gick upp 05.30 imorse, åkte till jobbet, slutade egentligen kl 15 men smet en timme tidigare då det var lugnt.
Vid 12 hade det vart köer från Arninge mot Norrtälje, så såg inte alls fram mot att åka hem, men jag hade tur, alla köer hade släppt. Så himla skönt att slippa köa... :o)
När jag kom fram blev det först lite fika, sen skjutsade jag min brorsa och två av hans kompisar till en fest. När jag kom hem efter det började vi grilla. Mums.  Sen blev det efterrätt med jordgubbar och grädde. Är fortfarande väldigt mätt.

Imorrn ska jag först jobba 10-17, vid 19 ska vi käka middag på Trädgårn och sen får vi se vart kvällen leder oss :o)

Puss, puss!!