tystatanke

2012-03-30
20:24:57

Turtjej?

Jag har alltid haft tur i spel, lotterier och tävlingar och sånt. Jag vinner nästan alltid på lotter, inga stora summor, en tia hit å en 25 kr dit liksom, men dock en vinst ;) Samma sak med tävlingar av olika slag, jag lyckas alltid vinna ;o)
Vann ju biljetter till Underbara barn mässan, blog jam session och nu har jag vunnit biljetter till lakritsfestivalen och Nordiska trädgårdar. Jag gillart!! :o) Har även vunnit massor av saker från The Voice. Jag har tur helt enkelt! OCH, jag har även tur i kärlek :)


Idag har jag fikat med min kusin. Mötte efter fikat upp en tjej som jag köpte en jacka och tröja av till William. Perfekt sommarjacka :o)

Å nu ikväll fyndade jag en Sulkyvagn som vi ska ha hos mamma å pappa för endast 50 kr. Den va lite sliten å så, men ska ju bara ha dom som en extravagn så det är ju inte hela världen om den är lite sliten :)

Imorrn åker jag ut en sväng till mamma å pappa.
R är på lan hela helgen, roligt för honom, tråkigt för mig. Men det unnar jag honom såklart. :)

Ser på Lets dance nu, lär inte bli nåt jag följer men men.. Väntar på Bigbrother ;)

Puss, puss!!

2012-03-27
11:07:56

Öde?

Ja, här har det varit lite öde ett tag.. Vi har varit sjuka, först R och nu är jag sjuk med feber å förkylning.. blääää... William har klarat sig bra, lite lite täppt i näsan bara, men inget allvarligt..  Dock har han haft ett par gnälldagar i helgen och han har inte velat äta som han brukar, men inget är knasigt, så var bara en period han gick igenom antar jag, nu är han pigg och äter som han brukar igen. Men, så nojjig man blir ;o)

Var till Bvc igår, han väger nu 7285 g och är 62 cm lång, kort och tjock ;o) Dom skickade även ner oss direkt till barnläkarmottagningen för att kolla upp hans ena arm som haft en konstig position, men den var inte ur led eller liknande, den är lite segare än hans högerarm bara ;o) Passade på att kolla örönen, halsen och magen, men det såg bara fin fint ut :o)

Tyvärr så missade vi babysimmet idag, men ingen höjdare att ge sig iväg med feber.. :o/ Men nästa vecka är det dags igen :o)

Blir till att ta det lugnt idag, ska ta hand om tvätten bara, vika och lägga in.

Försöker tävla för fullt för att vinna biljetter till Trädgårdsmässan och lakritsfestivalen :o) Har fått en fribiljett iaf till lakritsfestivalen, wiee :)


Slänger in lite bilder under kvällen. Nu ska jag se gårdagens avsnitt av bigbrother medan pluttis sover.

Puss, puss!!

2012-03-23
19:52:43

Fredag

Tiden bara flyger iväg, som vanligt. Redan helg igen. Blir nog en lugn helg tror jag, tanken var att vi skulle städa ur förrådet, men då R är sjuk så blir det inte så.. Men nästa helg måste vi göra det, dags att ta undan alla vinterkläder och ta in vårkläder och sommarskor :o)
Har städat idag, bytt åt djuren, plockat, gått igenom papper och all reklam.. Haft tvättstugan, har varit grymt duktigt tycker jag själv :)

En promenad och handling har jag hunnit med oxå :)

Äter lite gott nu och väntar på Bigbrother...


Puss, puss!!