tystatanke

2010-01-31
20:40:11

Söndag

Vi gick på en superlång härlig promenad igår, vi va ute i nästan 3 timmar. Det va säkert 10 minus, solen sken, vi klädde på oss ordentligt. Underbart! Vi stannade för en fika, jag fick min efterlängtade Semla ;o) Yeyy!

Idag sov alldeles för länge, gick upp, åt frukost. Åkte ut till mina föräldrar, fikade och hälsade på lille kissen, som börjar bli stor :o)

Imorgon måndag. Känns bra. Tror jag.

Puss, puss!!
2010-01-30
11:01:26

Lördag

Är lediga idag, båda två, känns bra, va längesen. Vi ska bara ta det lugnt, kanske gå en promenad, för det är riktigt fint väder, kanske ta en fika på stan. Om någon vill joina oss är det helt okej :o)

Vi ska iaf börja med en riktigt lyx frukost nu :o)

Puss, puss!!

2010-01-28
21:57:54

Värdelöst

Mm, just nu känns allting totalt värdelöst. Jag har blivit sjuk, japp, jag vet, Igen!! Det e ju för fan inte sant asså! Jag blir så trött. Varför, varför varför? Jag orkar inte med ännu en förkylning. Det tar jäkligt hårt på mig kan jag säga. Usch å fy! Jag är inte hemma utan jobbar på som vanligt, det e tufft, ja, det är det, men va ska jag göra? Kan ju fan inte gå hemma å vänta på att bli frisk den här gången heller. Nej, nu ska jag vinna över denna förkylning, nu blir det match, Jessica -Förkylning 1-0. Haha!!

Annars, ja. Jo. Det finns saker att ta tag i, på jobbet...
Vi har fått en ny chef, han verkar bra :o)

Saknar er alla vänner!!

Puss, puss!!