tystatanke

2011-04-29
22:00:58

Vilken Dag

Det var nog inte ens meningen att den här dagen skulle gå bra tror jag.

Vid 11 tiden så slocknade vissa lampor i butiken helt plötsligt, trodde såklart att det var en säkring men det var det icke.. Dom försökte febrilt hitta felet och ungefär samtidigt dog kassorna och vi var tvungna att stänga butiken.
Kom ut någon elektriker som stängde av all ström och grejade, helt plötsligt pangade det till och elskåpet började brinna.. Och där står vi helt utan ström, och en stängd butik... Vi gjorde iaf så gott vi kunde, plockade allt som gick att plocka. Sedan var det dags för en evighet av väntan.. Herregud... Från typ kl 15-18 var det för oss att bara vänta på att strömmen skulle komma tillbaka.. Dom timmarna var SJUKT långa... Shit va drygt... Jaja, vid 18 kom strömmen tillbaka och det vart full fart i butiken...
Nu är jag faktiskt rätt trött kan jag säga...

Funderar på om jag ska ner på stan en sväng, men det blir nog inte så... Ska ju jobba imorrn oxå.

Jaja.

Puss, puss!!
2011-04-27
20:26:21

Mormor

Har vart iväg hela dagen och hälsat på Mormor. Kändes bra att vara där, jag är där alltför sällan och får dåligt samvete för att jag inte pallrar mig dit oftare. Men det ska det bli ändring på nu! :o)

Annars så ja. Fy fan va skönt det känns nu helt plötsligt!!! ;o)

Ska väl hänga på nätet en stund och sedan sova.

Puss, puss!!

2011-04-26
22:27:13

Kallt Igen?

Men nu undrar ju jag vart sommarvärmen tog vägen. Idag har det fasiken inte varit skönt ute, har ju blåst isbjörnar, ingen höjdare. Mamma och Pappa ringde imorse och sa att dom skulle handla lite så jag följde med upp till Lidl, Willys och Blomsterlandet, köpte lite småsaker bara.
Fikade sedan på stan med Therese och Anna. Mycket trevligt :o)

Körslaget igår var helt UNDERBART. Fy fasiken vilken stämning det är där inne i studion. Det är helt sjukt. Det går inte att beskriva känslan faktiskt, den måste upplevas. :o) Fick rysningar flera gånger när dom sjöng.
Vi fick först platser högst upp i hörnet på ena läktaren, dom platserna sög. Men smarta jag fixade så att vi fick guldplaster precis nere vid scenen. Vi såg helt perfekt. Rätt kör vann oxå. Så kvällen blev jätte lyckad :o)


Är ledig imorrn oxå. Jag och Mamma ska åka in till Sthlm och hälsa på Mormor :o)

Nu, Bigbrother.

Puss, puss!!