tystatanke

2016-11-21
21:27:31

William 5 År!

Idag fyller vår äldsta älskling 5 år! Så sjukt att han har blivit så stor. Börjar liksom skolan nästa höst.
Han har blivit firad på dagis och här hemma nu på kvällen. Han verkade nöjd över sina presenter :)
Det bästa var nog polislegot ;)

Vi började lite smått att bygga lego nu och planerar att ta lite varje dag så får vi se när vi blir klara. William är lite otålig och vill nog helst att det ska bli klart jättesnabbt ;)
Känner att jag borde rensa lite i deras rum... igen... för nu är det leksaker överallt men plats för ett stort polishus finns det inte ;)

Fick ett sms idag från dagis att det går vattkoppor... hmmm... känns som att barnen kommer åka på det nu.. kanske lika bra det iofs. Får se hur det går.
Nu ska jag snart sova och ladda för jobb imorgon.

Puss, puss!!

2016-11-19
20:04:28

Uppdatering

Dags för en liten uppdatering här kanske ;) Har varit fullt upp som vanligt och har inte haft så jätte mycket att blogga om direkt..
Det rullar på i vanlig takt med jobb och dagis.
William fyller på måndag 5 år. Helt sjukt vad tiden går fort. Känns ju som nyss han var en liten bebis å nu är han så stor, men ändå liten liksom ;)
Han ska självklart få ha ett kalas som äger rum nästa helg :)
Nu i helgen jobbar jag och R har varit på kryssning men imorgon ska barnen på kalas hos en dagiskompis :) En tjej som är född samma dag som William.

Julklapparna till barnen är nästan helt klara vilket är otroligt skönt och då vi vuxna inte ska byta julklappar i år så slipper vi den här julklappshysterin dagarna innan jul. Så skönt att slippa det kan jag säga.

Snart dags för Så mycket bättre och sedan sova tror jag :)

Puss, puss!!

Har ny mobil så hade inga roliga bilder på min nya telefon men två bilder på vår coola fisk hade jag iaf ;) Haha.