tystatanke

2014-03-28
05:56:12

20-05

Jacob sov knappt på dagen igår och var nog trött. Han somnade vid 20 och han sov i sin säng. Han brukar vakna vid 22-23 å då får han sova bredvid mig. Kan säga att jag blev lite förvånad när jag vaknar av att han ligger å snackar lite vid 3- tiden. Tänker att nu vill han ha mat så går upp å ska hämta vatten å när jag kommer tillbaka så har han somnat om :-)

Vid 5 vaknar han iaf och får mat å nu sover han gott igen. William vaknade vid 05,30.. Synd för mig som gärna sovit ett tag till... En annan dag ;-)

Idag blir det nog öppna förskolan tror jag :-)

Puss, puss!!
2014-03-27
12:36:18

Ska Bara

Åkte till Willys å skulle BARA köpa blöjor.. å det gick ju bra.. haha 640:- senare ;-) Vi har massor med mat nu iaf och lär inte behöva handla det på ett tag. 241:- i besparing blev det så känns bra ändå ;-)Nu har jag och Jacob ätit lunch och vi tänkte nog gå ut en sväng i det fina vädret innan William ska hämtas på dagis.

Jacob ligger å gymmar lite

Ikväll har vi tvättstugan, wiehoo ;-)

Puss, puss!!
2014-03-26
21:29:08

Bitmärke

Nackdelen med att ha en bebis som fick tänder tidigt är att man kan bli biten :/
För en vecka sedan bet han till ordentligt och jag fick ett sår som fortfarande inte läkt helt.
Behöver jag ens nämna att det gör ONT?
Självklart är det hans favoritsida han tuggat på och han har vägrat äta från det andra bröstet om han inte varit superhungrig. Har inte kunnat amma alls på den onda sidan på flera dagar.
Nu är det bättre men inte helt okej ännu.
Har nu i samma veva bestämt mig för att sluta amma. Jacob är superduktig med maten å vi ökar på lite för varje dag som går.


Utelek för några dagar sedan :

Idag har jag och Jacob varit hemma och städat, vi har även haft besök av min kusin :-)

Puss, puss!!