tystatanke

2013-11-30
16:39:49

Ett Skämt

Vi åkte iväg på en julmarknadsrunda på fm. Bara det att den första julmarknaden som vi besökte vid Vigelsjö camping var ett stort skämt. Dom hade slagit upp ett partytält och där inne stod det typ 6 tanter vid ett varsit bord och sålde lite krimskrams. Eh? Vart va själva marknaden undrar ju jag och loppisen som skulle vara där? Vart var den? Haha.
Marknad för mig är när det är ett flertal stånd med diverse hantverk, hembakat bröd, lotterier, brända mandlar och typ ponnyridning.
Hur som helst så åkte vi vidare till Färsna gård, det levde iaf upp till julmarknad och vi traskade runt lite drygt en timme innan vi åkte hem.
Nu på em så har vi adventspyntat, mysigt blev det :)

Nu blir det snart tacoa och senare lördagsmys framför Så mycket bättre.
Puss, puss!!
2013-11-30
07:28:12

Lördagsmorgon

Tidig lördagsmorgon idag. William vaknade vid 6. Har ju fått sovmorgon den senaste veckan typ när han sovit till 8-7,30 ;)

Så nu sitter vi i soffan och myser. Jacob ligger i sitt nest och sover.


William trillade nyss bakåt från sin bil och slog i huvudet. Min lilla oturskille. Gick bra ändå :)

Är julmarknader runt om i kommunen och vi har planer på att besöka någta stycken :)

Skön sovstil ;)Varför ligga i en mjuk soffa och se på tv när det finna ett hårt golv, haha :)


Puss, puss!!
2013-11-29
22:34:24

Äppelbit

Då kom den dagen som alla föräldrar förmodligen fasar för, att sitt barn sätter i halsen ordentligt.

Det hände på öppna förskolan, vi satt och åt lite mellis, äpple. William som aldrig är still när han äter klättrade upp och ner från stolen samtidigt som han åt och helt plötsligt börjar han hosta och jag märker att han satt i halsen. Jag som då har Jacob i knät har ju bara en hand fri så jag dunkar med den hårt i ryggen men det hjälper inte och William har vid det här laget panik och stampar med fötterna och viftar med armarna och jag förstår att han inte får någon luft.
Får hjälp av två andra mammor som lyfter upp honom och vänder honom upp och ner samtidigt som dom dunkar honom i ryggen. Vid andra försöket får han äntligen upp bitarna som satt fast. William blev såklart rädd men efter en liten stund var han som vanligt igen och jag kunde svälja ner hjärtat igen.. Hua vad läskigt det var! Att se paniken i hans ögon. Ne det vill jag inte vara med om igen.
Skönt att det gick bra och att det finns snälla människor som agerar och handlar snabbt. :)

Puss, puss!!