tystatanke

2011-09-30
20:02:55

Sol, Fest Och Oroliga Föräldrar

Sitter och ser på Sol, fest och oroliga föräldrar. Haha, riktigt kul. Har ju själv varit i Ayia Napa två gånger, så vet hur det är. Det är precis lika galet som dom visar i programmet...
Men. Dom flesta ungdomar idag klarar sig bra trots allt skit som händer..

Nu är det dags för idol.
Jobbar min sista helg på väldigt länge nu. Känns skönt.
Imorrn är det inflyttningsfest och på söndag är det lite kalas för en av mina mostrar som fyller år :o) Fullsmetad helg.

Puss, puss!!
2011-09-28
15:49:36

8 Dagar Kvar

Jahopp, det börjar närma sig. Har bara 8 dagar kvar att jobba. Wow va konstigt det känns kan jag ju berätta. Efter 10 år i arbetslivet ska jag nu snart sluta jobba och gå hemma och vänta på att min lilla son kommer till oss. Och sedan ska jag vara mammaledig i minst ett år. Men det känns jätte bra :o) Jag längtar som bara den. :o)

Idag var jag hos barnmorskan och gjorde den vanliga kollen. Allt såg bra ut. Lillen väger ganska precis 2 kg nu och ligger perfekt på kurvan som dom "bör" följa.


Har fikat med Anna och gått en del idag känns det som.. Haha.. vi har knatat i stan, ner till parken och upp till flygis.. ;o)

Ska snart åka och kika på vår soffa vi ska köpa. Trist bara att det är 8 veckors leveranstid på den :o( Otajmat..

Nepp, dags att göra nå vettigt kanske..

Puss, puss!!
2011-09-25
17:56:41

Förvällt

Har stått och förvällt all svamp vi hittade igår. Blev en del, nu är frysen full med ny och fräsch svamp att ta fram i vinter. Mums.

Jag mamma och brorsan var iväg på loppisen idag. Jag fyndade lite saker iaf, bland annat lite julklappar, hehe, lite tidigt att börja med det kanske.. men men, skönt att ha lite inköpt faktiskt ;o) Då det är en julklapp kan jag inte skriva det här.. Till mig köpte jag tre böcker som jag ska  sysselsätta mig med sen när jag går hemma och väntar...

Vi har fortfarande lite att fixa här hemma.. Men just nu har vi liksom ingen motivation till det så vi får helt enkelt vänta tills vi har lust att börja ta tag i saker ;o)

Funderar faktiskt på en liten powernap och sedan glo på tv resten av kvällen..

Puss, puss!!