tystatanke

2016-05-22
21:20:24

Helgen

Igår var vi upp på en loppis där jag även sålde saker på, förtjänsten blev riktigt bra och är supernöjd med det jag tjänade :) Nu behöver jag bara sortera det som inte blev sålt å ska se om det ska säljas, skänkas eller hivas.
Vi var även å handlade lite och när vi kom hem gjorde vi iordning i Williams rum, satte in Jacobs säng å möblerade om lite. Då vi har använt Jacobs madrass å ribbotten i Williams säng har vi idag köpt nytt till honom och nu sover vår lillprins i sin stora säng 😍 

Denna dag har vi spenderat på Skansen där Astrid Lindgrens värld var på besök med Pippi Långstrump, otroligt bra! Superbra teater, bra aktiviteter och bra väder ;) Barnen älskade det :) Vi passade även på att titta på lite djur såklart, björnungarna var bäst, så sjukt söta 😍

Många bilder men ändå ;)

Har även jobbat ett par timmar och nu lyssnar jag på en podd å äter godis 😍

Puss, puss!!
2016-05-18
21:49:22

Sliter Mitt Hår

Jösses! Två trotsiga barn som verkar ha hamnat i någon riktig gnällperiod. Det bråkas, skriks, gnälls mest hela tiden. Vi sliter vårat hår asså! Tålamodet tryter och det är såå skönt att den andra kan ta över när tålamodet är helt i botten 😉 
Ena sekunden är dom ovänner och i nästa sekund är dom bästisar och leker jättefint tillsammans. Och mamma och pappa är bäst typ! 

Känner att jag redan längtar till tonårsperioden 😂😂

Idag fick dom en varsin boll och vi gick ner och sparkade lite i mål.

Igår kväll hade vi möte med jobbet på Västergårdens bryggeri, ölprovning, middag och bra information! 😀

Jobb två dagar nu och sedan ledig helg, funderar på att åka till skansen där Pippi kommer att vara :)

Puss, puss!!
2016-05-11
21:28:16

Vårrensning

Oj vad jag har rensat här hemma idag.
Har gått igenom alla våra säljlådor och prismärkt det som ska säljas på en loppis nästa helg. Ganska smidig loppis då man själv slipper att stå där  och sälja hela dagen, man får ett nr, märker allt med pris och nunret, lägger upp grejerna på respektive plats och hämtar sedan pengar och det som inte blev sålt dagen efter. Det tar ju låååång tid att märka allt, men jag hoppas att det är värt det iaf! 
Frystejpen tog slut så har lite kvar att märka och även gå igenom... ;) 
Har rensat barnens garderober, tagit bort sånt dom aldrig kommer använda och som är urvuxet. Lagt dit deras sommarkläder och rensat bland dessa också. Jösses vad jag samlar på mig kläder till dom asså ;)
Har också tagit bort alla våra vinterkläder å skor och ersatt med vår å sommarkläder. Har tom förberett en säljlåda inför nästa vinter, haha!

Nästa projekt blir ju att fixa alla mina kläder, rodda om lite i alla garderober och lådor så allt får plats 😁 

Har lyssnat på poddar hela dagen idag medans jag fixat, otroligt kul!

Nu sova och ladda för jobb resten av veckan ☺

Puss, puss!!