tystatanke

2012-11-30
22:34:32

XFactor

Asså xfactor är bra mycket bättre än idol faktiskt, detta känns mer seriöst och det är mycket bättre standard på artisterna...
Jag hoppas JEM vinner hela alltet, eller Awa, sjukt duktiga :)
 
Har ont i huvudet, blää, men vi se vilka som åker ut sen ska jag sova.. å hoppas på att plutten tänker sova hela natten inatt också ;)
Har tydligen dålig syn så borde verkligen gå till en optiker och skaffa brillor, men.. asså jag vill inte... men antar att jag måste.. Under gravidideten och amningen kunde jag inte göra en synundersökning då alla hormoner påverkar resultaten, men nu har jag ju liksom inget att skylla på längre ;) Så är väl bara att ta tag i det och boka en tid :)
 
Imorrn ska jag jobba 11-19. Blir bra det, skönt att komma hemifrån lite :)
 
Nepp, nu är det xfactor :)
 
 
Puss, puss!!
 
2012-11-30
13:45:00

Jahopp

Ungen sover och karln likaså.. han har ju snöjour så han har ju fått jobba ett par timmar nu ;-)

William sov hela natten inatt. Yeyy. Somnade halv 8 och vaknade till vid 12 och var jätteledsen men med lite tröst å mys från mig så somna han om och sov till 6,30 då han fick välling och somnade om till 9. Lyx ;-)

Vi käkade lite snabbt och klädde på oss och gick sen till öppnis en sväng.. Lämnade vagnen hemma så svårt att ta sig fram med den.. får nog bli pulka nästa gång.. blir så tungt att bära..
När killarna behagar vakna så ska vi möta upp mamma och kika in lite butiker på Knutby Torg. Ska köpa lite julpynt, kanske nån julklapp och mat :-)

Bild från öppnisPuss, puss!!
2012-11-29
23:03:49

Snö Snö Snö

Blir kvällsblogg idag också.
Sjukt mycket snö var det imorse och jag tänkte att vi skulle ta bussen ner till rytmiken.. blev lite stressigt.. då jag fortfarande kämpade med Williams ytterkläder och skor tre min innan bussen skulle gå så bestämde jag mig för bussen istället.
William tog av sig skorna och duntossorna en miljon gånger så han fick till slut sätta sig i vagnen med bara strumpor.. haha..
när jag väl kämpat mig ut till bilen i snödrivorna så låg sommardäxken kvar i bilen.. jippie.. tur att vi har stor bil så var bara att fälla ihop vagnen och ge sig ut på iskanan..

Rytmiken var supermysig och fick riktig stämning på sista låten :-)

Efter rytmiken gick vi lite på stan och fikade medans barnen sov så sött i vagnen utanför :-)

Sedan på em har vi haft tvättstugan..
Imorrn ska vi till öppnis och senare sen umgås med mamma lite.
Nu är plutten vaken..

Puss, puss!!