tystatanke

2011-02-28
20:46:54

:o)

Har varit på sjukt bra humör idag. Skönt :o)

På måndagar har jag lite tv-maraton här hemma, R spelar ändå innebandy så :o)

Inte mkt mer att tillägga.

Puss, puss!!


2011-02-27
22:52:05

Gårdagen

Igår var vi ju först hemma hos Therese på lite förkrök, jag var så himla off och inte alls taggad, men efter ett par xider så var jag i form igen ;o) Haha.
Efter melodifestivalen gick vi ner på stan, hamnade på G först i en timme typ innan det var dags att gå ner till Teatern.
Lugnt till en början men framåt 00-00.30 började det dra ihop sig för ett hejdundrans PARTY! ;o) Det blev många öl, dans och massor av härliga människor. Underbart!
Den här helgen är en av dom bättre jag haft på länge. Haft så sjukt kul, det har vart världens drag både i fredags och igår. Shit. Jag är lite sliten nu, men vet ni, det var helt klart VÄRT det!! Tack alla inblandade för helgens bravader, jag kommer le länge åt den här helgen :o)

Idag har vi inte gjort många knop här hemma, städat och tvättat. Glott på tv typ :o)Jobb imorrn. Tagga.
Puss, puss!!
2011-02-26
21:03:39

Vilken Kväll

Tanken var att det skulle bli en lugn kväll igår, hahaha, kvällen blev allt annat än lugn kan jag säga... Fick med mig F från jobbet, blev lite förkrök hemma hos oss, sedan ner till Dgs och karaoken. Asså, jag kan säga att det blev lite för mycket alkohol för min del, shit va full jag blev. Men jag höll ändå igång hela kvällen /natten, hade jordens energi, vi dansade gärnet på teatern efter karaoken, hade en helt underbar kväll! Mycket som hände på en å samma kväll.. Det blev efterfest hemma hos oss sen och vi gick inte å la oss förrän 5 på morgonen. Så tokigt det kan bli.

Nu sitter jag här igen, med en xider i handen och laddar för en helkväll med brudarna :o)
Vi ska dansa galet mycket. Jag längtar!!

Puss, puss!!