tystatanke

2012-05-30
22:30:19

En Dag På Böljan Den Blå

Idag var jag Siri och Amanda med tillhörande bebisar iväg på en ålands tur med eckerölinjen. Mycket prat och supertrevligt! Måste göras om! :o)
Dock kunde vi kanske RÅKAT glömma alla bittra surkärringar på eckerö. Där kan dom få roa sig bäst dom vill tills någon vänlig själ kanske hämtar hem dom! Dumdumma er!!!

William fullkomligt älskar välling nu och jag ökar på mängden varje kväll. Tanken är att han enbart ska klara sig på vällingen på kvällen så inte bara jag "kan" lägga honom.


Gamla deltagare har fått komma in i Bigbrother huset, sjukt roligt :o)

Nu ska jag sova för är astrött.

Imorrn är det bvc för lillplutten och vårdcentralen för mig, ska göra allergitest.

Puss, puss!!
2012-05-27
22:16:06

Mors Dag

Min första Mors Dag. Vi har firat den ute i solen hemma hos mamma och pappa. Tårta och fika :o)

Vi vann eurovision igår, sjukt kul! Känns lite konstigt att faktiskt tävlingen ska hållas i Sverige nästa år. Coolt ät ordet.

Jag har kämpat och kämpat med att få William att ta flaska, i början vart han typ ledsen så fort flaskan dök upp men han verkade ändå gilla innehållet, har prövat både välling,ersättning och smoothies.
Med idag, äntligen, så var han helt manisk när jag tog fram flaskan, han skulle ha den där flaskan mer än något annat, haha, han fick in tekniken riktigt fint och han åt typ 90 ml. Verkligen inte tillräckligt men han fick amma oxå. Men det känns så jävla skönt att det går framåt och att vi faktiskt gör framsteg.
Lite i taget så är vi nog snart hemma med maten oxå :o)
Hejja oss!

Ska se klart Bigbrother och sen blir det tack och godnatt.

Puss, puss!!
2012-05-26
22:11:48

Spektaklet

Ne, jag slapp inte detta spektakel i år heller... :o/ Pratar självklart om eurovision.. Jag vill inte ens se det... så trött på alla dåliga låtar och falska toner.. bläää.. Bättre var det förr. Kommer ihåg när vi var små så satt vi alltid och såg på melodifestivalen, hade laddat upp med godis, snacks, läsk och en varsin tidning där vi skrev poäng på alla låtar :o)
Jag älskar ju egentligen allt som har med musik att göra, men tror detta blir lite fööör mycket.. men jaja, hur som helst. hejja Sverige!

Pluttis behöver snart en ny bilstol och sitter och kikar runt lite. Djungel som vanligt när man ska köpa barnsaker ;o)
Men tror jag vet vilken vi ska köpa. Skattepengarna får betala den tror jag. Lika bra att passa på.

Ne ska se på Sveriges bidrag iaf och sedan sova :o)

Imorrn är det Mors dag. Åker ut en sväng till Bergshamra på fika :o)

Puss, puss!!