tystatanke

2012-10-31
07:10:21

Godmorgon

Lilleman väckte mig för en liten stund sen, han ligger i sin säng och snackar för fullt.
Funderade på om jag skulle muta honom med välling å hoppas på att han somnar om.. men kom på att vi ändå måste gå upp så..
Han vaknade bara en gång inatt, underbart :-)

Är taggad som bara den för shoppingen idag :-)
Vet inte riktigt vad jag ska köpa bara, behöver inget speciellt.. men nåt hittar jag nog :-)

Ne dags att masa sig upp och göra gröt till den lille och frukost till mig.

Puss, puss!!
2012-10-30
22:05:52

Inställt

Var astaggad på chokladprovning igår. När jag väl hade kommit fram till gamla stan och letat mig fram till rätt ställe så var det helt nedsläckt, ringde nåt nr som stod på dörren som gick till butikens ägare.
Sa då att jag skulle på chokladprovning och han berättade att det var inställt pga för få deltagare, jaha sa jag, men det har inte jag fått information om.. Jag sa att jag fått ett bekräftelsemail och inget mer, HUR FAN SKA JAG VETA ATT DET ÄR INSTÄLLT DÅ?!! Idioter! Han skyllde iaf allt på företaget jag bokat igenom och sa att jag skulle vända mig det.
Så jag fick vackert sätta mig på bussen hem igen. Mm, jättekul! Verkligen skitkul att åka fram och tillbaka till Sthlm! Helt i onödan! 3 timmar tog det.. suck!
Hur som helst så fick företaget (som jag inte vill skriva ut förrän jag vet mer detaljer om hur detta kunde ske) ett argt mail.
Ringde även upp dom idag då dom inte svarat på mitt mail, dom hade läst det, beklagade och sa att det inte brukar gå till såhär, haha, nej det hoppas jag verkligen inte liksom! Hon skulle iaf skicka vidare detta till hennes chef och sen skulle dom ta kontakt med mig.
Jag väntar med spänning på vad dom har att säga! :)

Idag har vi vart på ett möte som gick toppen och sedan så har vi bara tagit det lugnt.

Imorrn ska jag och kusinen åka till Kista och shoppa, jag är taggad till tusen!

Nu ska jag snart lägga mig så jag är pigg imorrn.

Puss, puss!!
2012-10-29
18:27:51

Chokladprovning

Sitter på bussen på väg till Sthlm där jag ska på Chokladprovning. Ska bli riktigt kul och gott ;-)
Känns galet långt bara till gamla stan där vi ska vara.. men väl där är det nog lugnt :-)

Idag har vi vart på öppna en sväng, sjukt mkt ungar så vi blev inte så långvarade där.. William somnade och sov över två timmar sen ;-)
Efter lite lunch gick vi ner på stan lite.. köpte en ny mössa till plutten bara.. Kikade efter lite julklappstips.. Ska ju in till Kista på onsdag och shoppa med min kusin. Funderar på att köpa lite klappar då.. Skönt att få några köpta iaf :-)

Nu ska jag fortsätta drömma om choklad så uppdaterar jag senare ikväll hur det var :-)

Puss, puss!!