tystatanke

2007-06-30
20:47:37

Massor Av Släkt

Har varit full fart här hos oss hela dagen, dem sista gick vid 18.30. Allt har rullat på bra hela tiden. Hur trevligt som helst. :o) Alltid skoj att träffa släkten :o) Men jobbbigt på sitt sät.. Människor överallt,hehe.

Ska jobba imorrn. På måndag, sedan är jag ledig på tisdag. Då vi förmodligen drar till Skansen och Allsång ;o) Beror lite på mig, om jag är frisk, och sen väder och vind. :o)
Jobb ons-fre.Lördag blir det Raggarrock i Älmsta :o) Hehe. Då ska vi rocka loss ordentligt. Haha. :o)
10 Augusti, någon som är sugen på en Poodles konsert i Norrköping? Jag är, och jag vill ha någon med mig. ;o) Hojta till så styr vi upp något.


Puss, puss!!
2007-06-29
12:57:57

Kvalster Och Hund

Är allergisk mot kvalster och lite allergisk mot hund. Kvalster, kul, det finns ju typ överallt. Det förklarar min nästäppa jag har haft i alla dessa år iaf. Känns ju bra på det viset, för nu kan jag göra saker någonting åt det.
Ska göra något test som sedan ska analyseras. Spännande. Hm. Det blir nog bra. Tänk att dom har missat denna allergi, så många gånger som jag har sökt för nästäppa. Att dom inte följt upp det? Har en riktigt bra doktorn nu. Tack för det :o)

Mår bättre idag, men är fortfarande helt väck i kroppen. Skumt.

Brorsans studentmottagning imorrn. BARA 40 personer som kommer. Gäller att vara trevlig hela dagen. ;o)

Puss, puss!!
2007-06-28
15:17:52

Allergisk.

Men undra mot vad? Det får jag reda på imorrn. Ska blir riktigt intressant faktiskt :o)

Hemma idag. Sjuk. Blä. Hemma imorrn. Blä. Men kanske lika bra det så jag vilar upp mig lite inför helgen. Jobb på söndag iaf.

Lagt över alla bilder från mobilen nu sen midsommar. Helt underbart :o) Vill uppleva midsommar helgen igen, igen å igen :o)

Puss, puss!!