tystatanke

2016-10-26
07:41:04

Ledig Dag

Ledig idag och barnen också. I mitt fall betyder ju inte Ledig just att man är Ledig, nepp för här är det alltid full fart ;) Idag är det både bvc och tandläkare för Jacob, sedan har vi tvättstugan och ett par ärenden att uträtta. Ikväll är det födelsedags middag i Hallsta 🎉

Nu frukost och sedan hänga tvätt ;)

Puss, puss!!

2016-10-23
19:25:46

Skärgårdsweekend 🍁

För ett tag sedan, typ för ett år sedan vann jag en skärgårdsweekend för två på Djurönäset. Det passade vi på att utnyttja nu i helgen, så härlig helg :) Väkomstfika, bad och bastu, 3-rätters middag och sedan frukost ingick.
Tyvärr var det svintrist väder med regn och blåst ☔🍁 meeeen vi har haft en underbar helg tillsammans med god mat och lugn och ro :)

Barnen har varit hos mamma och pappa medans vi har varit borta och William har varit på kalas 🎉

Nu väntar en ny vecka med jobb och dagis :) På onsdag är vi lediga å Jacob ska både på 3- årskontroll och till tandläkaren :) Ska passa på att göra lite ärenden på stan samtidigt ;)

Puss, puss!!

2016-10-19
13:35:00

Loppiblogbag Höst 2016

Har ju fått äran att få hem Loppis blogbag höst 2016 😀
Många och användbara produkter för hela familjen :) Vi har nu testat allt och är mer än nöjda :)

Old el paso tortilla Stand N stuff. Dom har redan haft en sådan här produkt i sitt sortiment fast en större variant men har nu lanserat en minivariant. Alltså denna, barnen älskade den. Perfekt storlek, och lätt att äta av. Min äldsta son ville äta båtarna igen redan dagen efter att vi ätit tacos så blev tacos två dagar i rad, ett bra betyg :)

Palmolive Barntvål. Magic softness. Med den här smarta skumtvålen är det enkelt att få barnen att tvätta händerna, rolig att använda och doftar gott :)

Colgate Tandkräm. En ny mild smak som gick hem hos barnen :)

Yoplaits Safari yoghurt är den enda yoghurten som min äldsta son äter :) Minstingen tål inte mjölk så han kunde inte testa denna tyvärr.

Neutral tvättmedel och Comforts sköljmedel är båda parfymfria och extra milt för känslig hud. Perfekt för både stora och små :)

Folksams barnkit. Ett kit med allt du behöver om olyckan är framme. Otroligt smidig förpackning som gör den enkel att ha liggande i bilen eller vagnen.

Storytel. Hur bra är inte detta? Att lyssna på ljudböcker är hur smart som helst. Populärt hos både mig och barnen :)

Kan varmt rekommendera allt i denna blogbag :)