tystatanke

2016-07-22
08:16:31

Snart Så

Snart är det äntligen semester, börjar bli lite motigt nu, men bara 1 vecka kvar tills vi har 3 veckors semester 🌞
I onsdags när jag var ledig hängde vi i Bergshamra hela dagen, sol bad och trevligt sällskap av min kusin 😀🏊🌞 William badade länge och jag också, Jacob vägrade men var hyffsat nöjd och glad ändå på land 😀
Snart lämning på dagis och sedan jobb. Puss, puss!!

2016-07-16
06:23:30

Väntar

Väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan åka till jobbet 😉 Somnade sent och vaknade tidigt, toppen när jag kör långpass idag 😉 Jaja :)

Semestern närmar sig nu, två veckor kvar. Vädret är ju lite halvkasst så är helt okej att jobba :) Hoppas på sol och värme i augusti sen 😊
Vi har fortfarande inte helt bestämt vad vi ska göra på men det lutar åt Kolmården och ev Astrid Lindgrens värld eller Gotland 😀
Sedan blir det nog en del dagsutflykter, Skansen, Furuvik, Siaröfortet, Vikingabyn, osv.

Nu har jag ju fördrivit tiden lite iaf ;)

Puss, puss!!

2016-07-10
21:27:31

Skogspromenad

I fredags så var jag på grillkväll tillsammans med kollegor :) En väldigt lyckad kväll :) Dock trött å lite sliten i lördags, men det var det värt 😁 Lördagen blev rätt lugn, vi var ute lite med barnen men Jacob fick feber sen på eftermiddagen. Det har han haft till och från idag också :( Mammas lillhjärta.


På förmiddagen åkte vi på loppis och fyndade lite småsaker som man alltid gör ;) William älskar loppisar, precis som mig ;) En annan sak han gillar är att gå i skogen 😍 Skulle vara så kul om han kommer dela det intresset med mig.
Vi begav oss ut på bärjakt nu på kvällen. För vi hade fyndat urgulliga svampkorgar till barnen på loppisen så ville såklart inviga dom ;)
Hittade en hel del blåbär och smultron. Jacob älskar bär men William vill inte ens smaka.. Hm. Kanske kommer :)

En väldigt lyckad helg har jag haft. Nu väntar jobb och dagis i veckan igen :)

Bloggappen har blivit uppdaterad å fattar inte riktigt hur jag ska få in bilder i inläggen :( Ska forska på det till nästa inlägg... Äh får ju in bilderna men i fel ordning å på fel plats, irriterande! Aja inget bildlöst inlägg iaf ;)

Puss, puss!!