tystatanke

2016-02-22
12:54:31

Helgen

Helgen flög förbi i vanlig ordning. Jobbade i fredags trots att jag var förkyld och lite febrig. Mådde bättre på lördagen så vi åkte ut till Bergshamra där vi först grillade korv och fikade i missionskyrkan där dom hade som en familjedag. Efter det åkte vi och hälsade på mina föräldrar.

Igår blev vi rastlösa så åkte ut till Furusund för att kolla in bilfärjan,vi hade sån tur att det passerade en viking line också. Glada barn 😊

Har jobbat färdigt för idag och ska ta tag i vår frys här hemma, behöver rensa och se lite vad vi har ;)

Puss, puss!!
2016-02-17
20:07:45

Sälja

Har fått lite barnkläder å annat sålt idag. Så skönt att få det sålt fort :) Rensade ur Jacobs kläder å fick det sålt direkt. 😊
Vissa grejer är verkligen sjukt svårsålda. Men det får ligga på vinden ett tag till. Spara och sälja på någon loppis i sommar kanske :)

Helst av allt vill vi få syskonvagnen såld nu. William går till dagis nu och om vi ska gå långt eller vara ute längre stunder så kan vi ta två enkelvagnar istället :)

Idag så tog jag och Jacob en sväng till frisören och han var superduktig och satt stilla å tittade på bamse medans hon klippte. Nu blev han helt plötsligt mycket äldre och blev lik William :)
Jobb imorgon 😀

Puss, puss!!
2016-02-12
20:58:03

Blivit Med Ny Bil

Det har ju varit lite meckigt ett tag att få allt att fungera med lämningar, hämtningar och ta sig till jobbet osv med bara en bil. Men idag slog vi till och köpte en till bil, en mazda 🚗
Nu kommer det gå lite smidigare 😊 Måste bara köpa en till uppsättning med bilstolar till barnen.

Är min jobbhelg nu så lär inte hinna med så mycket mer än så.

Jacob har det jobbigt med sin mage och vaknar mellan 1-4 ggr per natt... Börjar bli rätt tröttsamt. Har en ny tid i mars där vi ska gå igenom alla provsvar och se hur vi ska gå vidare. 

Nyss tömt mobilen på bilder så ni få stå ut med ett bildlöst inlägg även fast det är skittrist!

Puss, puss!!