tystatanke

2010-05-31
19:30:03

Måndag

Har haft en lång dag idag. Måndagar brukar vara värst, då är det mycket efter helgen, priser ska fixas och mycket varor att plocka. Har ju frukten denna vecka då ordinarie är på semester. J
Jobbar 7.30-18 hela veckan nu. Kommer nog va lagom seg när veckan är slut, men vet ni, det gör inget! Det är värt det :o)

Nu ska jag ta en dusch, sen blir det nog lite tv-tittande, sedan godnatt.

Puss, puss!!
2010-05-30
21:24:09

Middag, Biljard Och FEST

Efter en hel dag på jobbet igår, kom jag hem, öppnade en breezer, tog en dusch, bytte om och gick sedan hem till Carro, där vi åt middag, spelade biljard, sjöng och hade askul. Kvällen fortsatte på Mobergs. Vi är ett riktigt super gäng :o) Vi dansade typ hela kvällen/natten. Tack för en underbar lördag tjejer!!

Lagom sliten idag, men det va det lätt värt kan jag säga.
Mors dag idag ju. Så jag tog å åkte ut till Mamma och Pappa. Där blev det fika. Mysigt som tusan! Blir väl en sväng ut dit nästa söndag oxå kan jag tänka mig. Hoppas på bra väder bara. Jag blir jätte lugn av att vara "hemma", bara knata runt på tomten och njuta av lugnet och tystnaden. Jag längtar tills vi flyttar till ett hus! :o)

Nu har vi tvättstugan. Och jag har lagt upp lite bilder på facebook.

Börjar bli trött nu.

Puss, puss!!
2010-05-28
20:37:07

Jobb Lördag

Jobbat sen kväll idag. Men det är okej ändå. Jobbar tidigt imorrn, börjar redan vid 7.. Blir till att gå upp vid 05.30. Jippie. Jag längtar. Haha. Så kommer nog va lagom pigg imorrn när vi ska ut å festa ;o) Men det blir nog bra, längtar som tusan iaf. Men har lite beslutsångest. Vill så gärna se Double Douche, men kruxet e bara att dom spelar på teatern och vi ska gå ut på mobergs.. hmm.. Kanske blir både och. Äh, vi får se, det lär visa sig imorrn :o)

Nu ska jag se klart på Så ska det låta.

Puss, puss!!