tystatanke

2011-08-31
17:38:01

BarnvagnsDjungel

Vi har en ju en barnvagn vi är supernöjda med. Men, vi vill nog ha en till att ha hos oss och ha vår andra ute hos mamma och pappa. Orka släpa vagn varje gång liksom. Vi är inte så kinkiga, begagnad gör inget alls. Den ska vara lätt, relativt billig, smidig och hyffsat snygg :o) Vi har tittat runt lite men det finns ju typ en driljon märken och lika många varianter. Va tusan ska vi välja?
Jaja, vi fortsätter vår jakt och ser om vi hittar någon vi trivs med. Om vi inte hittar någon så är det inte hela världen, för vi har ju en redan :o)

Idag har jag bara slappat hela dagen typ. Handlat lite bara.
Snart middag sen ska jag fika med Anna. Blir nog en glass på Donken, perfekt efterrätt ;o)

Puss, puss!!
2011-08-30
12:26:09

Sjuksriven

Är nu sjukskriven på halvtid. Det känns väldigt bra måste jag säga. Känns mycket lättare att åka och jobba nu när jag vet att det inte är så många timmar jag behöver vara där.

Nu håller jag tummarna för att jag får gravidpenningen beviljad bara. Får jag det är allt precis som jag vill ha det :o)

Lilla Snövit verkar inte må så bra. Men inget akut, så ska boka vetrinär så snart dom öppnar efter semestern..

Ska handla lite lunch nu, sen åka och jobba.

Puss, puss!!
2011-08-28
21:48:35

Mormor 91 År

Idag fyller mormor 91 år. Så jag, mamma och massa annan släkt var där på fika och tårta :o)
Trevligt men mycket tjatter ;o)

Igår var jag och pappa ut i skogen och plockade lite svamp, hittade mängder med KarlJohan men lite kantareller. Nu väntar vi på trattisarna som borde dyka upp om ett par veckor. Wiee. Jag längtar! :o) Ska försöka komma ut i skogen så mycket jag orkar nu.

Imorrn är jag ledig, ska besöka vårdcentralen och sedan fika med mamma...

Sedan blir det jobb resten av veckan..

Puss, puss!!