tystatanke

2010-04-30
22:51:56

Valborg

Har fortfarande ont i ryggen, mindre kul. Men det är väl bara att bita ihop och hoppas på att det går över snart.. Har iaf jobbat, har dock suttit i kassan då jag inte kunnat lyfta nåt alls.. Tråk..

Har firat valborg med mina föräldrar och svärmor här hemma hos oss. Har ätit hur mycket som helst :o) Vi gick upp en sväng till södra bergen å elden, men den skulle dom inte tända förän vid 21, alldeles för sent i min mening, men men, vi orkade iaf inte vänta så vi såg bara på barnbrasan och lyssnade lite på musik, sen gick vi hem igen. :o) Hemma blev det jordgubbar och grädde :o) Mums.

Hoppas på fint väder nu i helgen, för vi ska va ute mycket, påta lite på vår uteplats, så och plantera om blommor och lite sånt pyssel. :o) Sen är det ju vårmarknad så det kommer vi nog att gå en sväng på oxå :o) Första grillningen blir imorrn kväll oxå, kanske en kall god öl till oxå :o)

Nu är det snart godnatt, är helt slut..

Puss, puss!!
2010-04-28
19:39:59

Ont I Ryggen

Så ser läget ut just nu. Har sjukt ont i min rygg/mage... Att det alltid ska va nåt som ska krångla.. :o/ Hoppas på en bättring snart annars blir det sjukgymnast nästa...

Puss, puss!!
2010-04-25
23:00:21

Perfekt Helg

Min helg har varit helt perfekt. Har haft så himla kul :o) Igår blev det 25 års fest, vilket drag det blev , va kul jag hade :o) Stämningen va verkligen på topp hela kvällen och natten, helt underbart!
Nu blir det nog utgång lite oftare tror jag :o) Har saknat utelivet en aning. Tack för igår tjejer!

Skapligt trött imorse, men väl i Kista släppte tröttheten och vi shoppade gärnet. Fyndade som tusan, köpte: 2 tjocktröjor, 5 linnen/t-shirts och allt för typ 700 spänn. Jag e bäst på att shoppa ekonomiskt, å är supernöjd med mina inköp :o)

Efter många timmar i shop anda, kom jag hem, lugn å ro tänkte jag, nejdå, hade förträngt att vi hade tvättstuga.. drygt till tusen, men nu är det gjort iaf, ska snart sova, för är tröööt...

Puss, puss!!