tystatanke

2012-06-29
15:59:41

Kryper

Full fart här hemma nu. William utvecklas sjukt fort.
Han har nu lärt sig på några dagar att resa sig upp, ställer sig på knä själv och på fötter med lite hjälp. Även krypningen börjar ta fart, 2-3 krypsteg tar han nu :) Stolt mamma, javisst! :o)
Vi är fortfarande sjuka... bläää.. men det går åt rätt håll och nästa vecka är vi nog fit for fight igen ;o)
I helgen ska vi sälja lite på loppis, ska bli superkul :) Hoppas på bra väder bara och att folk vill handla av mig! hehe :o)
Pluttis sover just nu men så fort han vaknar ska vi gå till flygis och handla lite godis till mig :)
R är på grabbmiddag så vi får roa oss själva ikväll helt enkelt. Det går nog bra.

Nu tänkte jag skicka ett brev till mitt fadder barn :o)
Det har tydligen gått bra i det området han bor i så plan ska sluta sin verksamhet där, så jag ska skicka ett sista brev till honom och sen ska jag skicka ett "hej" brev till mitt nya fadderbarn.

Dags att sätta igång innnan Wille vaknar :o)

Puss, puss!!
2012-06-26
11:30:31

App?

Borde ju va smutt om blogg.se fixar en blogg-app så man kan blogga från mobilen liksom, jag lär ju garanterat blogga flera gånger om dagen då..
 
Å sen varför blir det jag skriver understruket, fattar inte vad jag gör för fel.. uh.. å varför kan jag inte infoga en länk?
Prövar att länka igen till en tävling där jag är med och tävlar om ett presentkort, jag vill verkligen vinna så snälla rösta på mig :)
Gilla, tillåt appen (går att ta bort sen när du röstat), sedan finns jag under topplista, om inte så har jag bidrag nr 4.
 
https://www.facebook.com/PampersklubbenSverige?sk=app_318026831615280
 
 
Dagens planer blev inställda då lilleman och jag fortfarande är sjuka... död åt förkylningar liksom. Hopaps att vi är pigga om ett par dagar. Vill ut och hitta på saker.. blir tråkigt att sitta inne kan jag säga...
 
Dags att göra lite nytta,
Ta itu med ett av våra djävulsskåp :)
 
Puss, puss!!
2012-06-25
16:13:48

Rösta :o)

Supersnälla ni, kan ni inte rösta på mitt bidrag på pampers. Är jag en av dom tio som får flest röster så vinner jag ett presentkort på 2500 kr på Polarn och Pyret. Och dom har massor med fina kläder till William som jag gärna vill köpa.

Det är lätt att rösta, klicka på länken, gilla sidan, godkänn applikationen och sen finns mitt bidrag under topplista. Om inte, så har jag bidrag nr 4.

https://www.facebook.com/PampersklubbenSverige/app_318026831615280Tusen tack!!

Puss, puss!!