tystatanke

2009-09-27
14:45:44

Tråk Söndag

Festen igår va rolig :o) Det blev god mat, öl, tipspromenad och kareoke. Vi va väl hemma runt 02. Vi tog sovmorgon å det har inte hänt på väldigt, väldigt länge.

Under natten har ungarna här haft roligt oxå, skadegörelse är dom anmälda för!! Blir så arg att man inte får ha sina saker ifred. Jaja..

Puss, puss!!

2009-09-25
19:27:02

Idol 2009

Japp, här sitter jag å väntar på idol, jag nästan längtar till klockan blir åtta å dagens idol börjar, är inte det lite knasigt att längta till ett sånt program?! Haha ;o) Men det är faktiskt riktigt bra och det är kul å följa alla å se vilka som går vidare :o)
Ska ladda upp med massa snacks å bara glo på tv hela kvällen, ska bli så skönt!

Imorrn ska jag ta en sväng i svamp skogen igen, måste ta å torka lite svamp så vi kan ha i såser å så :o)
Sen vid 18:00 är det 40 års fest som gäller. Söndagen blir lugn..

Har förresten köpt en ny vinterjacka, jag va den första i Norrtan som köpte den! Hehe ;o)

Puss, puss!!
2009-09-20
17:12:07

En Dag I Skogen

Det blev en heldag i skogen idag. Jag mamma å pappa gav oss iväg vid 11 i förmiddags med varsin svampkorg och kaffe å mackor. Den första skogen gav oss en jädra massa motion men knappt någon svamp.. Vi lämnade det stället å åkte vidare till mitt å pappas svamp ställe. Bingo! Hittade en drös med trattisar och lite vanliga kantareller. Detta är en skog jag å pappa alltid går i. Denna gång tog vi en annan väg och det är vi glada för att vi gjorde. Jag gick rätt in i ett hav med svart trumpet svamp, vilka är svåra hitta. Vi hann knappt lämna det stället förrän pappa gick på nästa ställe med samma svamp. Sedan var det mammas tur å glänsa lite, hon hittade stora fina vanliga kantareller. Efter det va vi rätt nöjda å skulle dra oss tillbaka till bilen. Kommer inte långt denna gången heller förrän vi hittar gul trumpet svamp i massor, och det va verkligen mycket, det va helt sjukt, det va gult överallt. :o) Riktigt roligt, det va bara sätta sig ner å plocka på ;o)
När vi äntligen hade länsat det där stället gick vi mot bilen å då hittar jag ett ställe till, med svart trumpetsvamp. Det va helt galet mycket!
Jag har haft en toppen dag, med massor av svamp och härligt sällskap. Ska garanterat göras om snart igen.
Nu ska det bara rensas! Men först måste jag tvätta.

Puss, puss!!