tystatanke

2012-01-31
19:43:01

Ansiktsbehandling

Var och hälsade på Mormor igår. Det gick bra.

Idag så hade jag bokat in en ansiktsbehandling som jag fick i 25-års present. Tog bara över ett år innan jag utnyttjade presentkortet jag fick, hehe, bättre sent än aldrig liksom :)
Va väldigt skönt att bli lite ompysslad iaf :)
Efteråt så gick vi in en sväng på jobbet och hälsade på. Mycket ny personal, är väl inga "gamla" kvar sen när jag börjar jobba igen, både kul och tråkigt.. trevligt att prata lite med alla :)

När jag kom till Norrtan igen så drog jag och William en repa på stan med Siri och Svea. Checkade in h&m och sedan fikade vi, lattemorsor som vi är, haha! ;)

William har sovit sig igenom hela dagen typ och är lite smågnällig nu, trött är han men kan inte riktigt komma till ro. Hoppas på att han sover heeeela natten :)

Ne, nu ska jag ta en glass!

Imorrn har vi typ tusen papper att fylla i och skicka iväg.. Astråkigt, men ett måste. Och vid 15 ska jag äta en semla med min kusin :o)

Puss, puss!!
2012-01-29
22:20:23

Torka

Ja, här var det torrt. Inte bloggat på ett par dagar. Konstigt det där, för jag vill blogga varje dag, men blir liksom aldrig av. Men, ska försöka skärpa till mig! ;o)

I torsdags var vi ju hos läkaren. Det gick helt okej. Vi var sedan på babyrytmiken, det var sjukt kul :) Är såå glad att vi anmälde oss till det. Vi sjöng och hade oss, och alla barnen verkade bli lugna och harmoniska av det. Varje torsdag är det :o) Wiee.

I fredags var jag en liten sväng till öppnis, fick med mig gipsavtrycket hem, det blev superbra! Vid 12 åkte jag ner på stan för att fika med A och J. Mycket trevligt.

Helgen har varit lugn, igår var vi en sväng till Sofie och Meya. Fikade och pratade :)

Och idag har jag och William vart i Vallentuna och hälsat på en gammal kollega till mig som jag inte träffat på superlänge. Trevligt :)

Sedan när vi kom hem åkte vi och handlade lite, fyllde på vårt blöjlager lite, så nu har vi 1pkt 2:or, 5 pkt 3:or och 6 pkt 4:or. Det ska väl räcka ett tag! haha ;o)
Nu ska vi avvakta lite med blöjköp tänkte vi. Om det inte dyker upp nå bra rabattkuponger då förstås. För dom har vi använt flitigt, hehe :o)

Imorrn ska vi hälsa på mormor <3


Så. Nu har jag uppdaterat oss lite.


Fick en påse med kläder av E från föräldragruppen, här är ett av plaggen, superfin :o)
Fick blommor :o)


Puss, puss!!
2012-01-25
22:13:11

Tradera :o)

Hänger en del på tradera och andra köp och säljsajter. har köpt en del barnkläder, men även lite inredningssaker till hemmet. I förrgår så gick jag igenom mina kläder som jag la undan när jag var gravid, och hittade lite som jag inte kan ha längre. Så jag slängde ut lite på facebook. Slängde även ut dvd-filmer. Fick dvd-filmerna sålda typ på 3 min och ett klädesplagg har jag sålt, än så länge ;o)
Nu har jag istället lagt upp annonser på tradera. Ska bli skoj att se om det ger nåt. Nån krona är bättre än att slänga liksom.

Idag har vi fikat med Siri och Elin :o)

Och imorrn ska vi först till läkaren med william, en rutinkoll bara. Sedan vid elva är det första gången på rytmiken. ska bli kul :) Hoppas William gillar det.

Slänger upp lite outfits idag igen :o)

Mamma älskar dig!! <3
och han kan ju faktiskt inte hjälpa att han är så söt :o)Puss, puss!!