tystatanke

2015-08-30
20:31:45

30-års fest 🎉

Igår var vi bjudna på 30-års fest. Väldigt trevligt att båda jag och Richard kunde gå tillsammans. Barnen sov hos mina föräldrar :) 
Tack för en bra kväll :)

Idag har vi tagit det lugnt, Jacob hade hög feber när vi kom hem efter att jag hämtat dom så han fick välling å alvedon och sen sov han ett par timmar..Stackarn.. Sedan har han mest suttit hos mig eller Richard och varit jätte hängig. Febern var uppe i över 40 grader så förstår att han inte mådde så bra..Ledig imorgon sedan tre dagars jobb sen lite ledig igen då vi ska ner till Malmö på bröllop i helgen 💏
På väg ner passar vi på att besöka Gekås 😀

Puss, puss!!


2015-08-27
18:27:36

After Work

Jobbade till 18 igår och efter det blev det after work 🍺🎉
Sjukt kul kväll :)
Började med lite öl på ett minihak i Näsbypark och när det stängde åkte vi in till stan och hamnade på ett karaoke ställe. Hade ett eget rum där vi sjöng och valde låtar själva. Sjöng sjukt många låtar kan jag säga ;)
Blev sent så sov hos en kollega och åkte hem imorse. Skapligt trött  så har sovit en del idag 😁

Sitter nu å ser på Bamse med Jacob.


William och Richard har varit och köpt nya fiskar för dom vi har, har en förmåga att dö hela tiden.. Hahaha 😂

Snart dags att lägga dom små och sedan ska jag se ikapp lite idol som jag missat.

Puss, puss!!
2015-08-25
21:00:22

Trött

Lite småtrött är jag allt. Efter 4 veckors semester har jag nu jobbat 2 dagar och tar ju några dagar innan man kommer in i allt igen. Idag har det varit full fart från 6,30- 17,15 typ. Först jobb och sen möte.
Jobb igen imorgon 😀 Sedan ledig 5 dagar. 

Blev donkenmiddag idag, barnen hade redan ätit när jag kom hem från jobbet så jag köpte med mig samma mat. Jacob fullkomligt ÄLSKAR den sötsura såsen därifrån och han sitter till slut med såsburken å slickar i sig 😉

Först äta med sked

Sedan slicka i sig det sista :)


Lite tråkigt ibland att han inte tål mjölkprotein för han är väldigt matglad och vill gärna smaka nya saker å sånt. Kan vara alltifrån glass och kakor till olika maträtter. 
Oftast gör vi mjölkfri mat till alla men ibland gör vi separat mat till honom utan mjölk och då vill han såklart smaka av det vi äter, han blir ju mer å med medveten om att han får annan mat och känns ju sjukt elakt att inte låta honom få smaka när han vill.. Jaja. Bara hoppas att han växer ifrån allergin snart. :)

Tänkte nog sova nu. Godnatt 🌜

Puss,puss!!