tystatanke

2010-03-31
21:40:52

Påsk

Jag försökte mig på att påskpynta lite här hemma, jag har en liten, liten påse med lite påskgrejer i. I brist på påskris provade jag att pynta i vår palm blomma. Haha, det blev så fult så vi bestämde att vi skulle köpa lite påskris istället.. Haha, så kan det gå :o)

Jag är sjukt frustrerad, det bara kryper i hela mig. Gillar inte att va hemma.. Tråk..

Ne, men jag fortsätter lösa korsord imorrn oxå och gillar läget ;o)

Puss, puss!!

2010-03-31
10:42:56

Konstaterad Bältros

Så, nu har jag fått mina provsvar, och japp, det är bältros jag har. Pratade med min läkare idag, om min trötthet, hon trodde det berodde på viruset så det är väl bara att vila och vänta på att det går över. Det är sjukt frustrerande kan jag säga. Mår ju liksom inte dåligt i övrigt, är bara så trött.... Jag vill jobba, inte sitta hemma å glo. Men jag ska väl va duktig å lyssna på min kropp nu, den behöver vila å då ska den få det oxå :o)
Jag får väl lösa lite korsord och kolla på tv. Hm.

Puss, puss!!
2010-03-30
19:54:05

Trött

Åkte hem ifrån jobbet idag. Jag är trött och jag hoppas det beror på bältrosen.. Jag är sådär sjukt trött, har noll energi, blir helt varm och svettig efter minsta lilla grej jag gör. Å det är ju inte riktigt rätt.
Jag sov typ 3 timmar när jag kom hem. Det hjälpte inte. Så blir ett litet besök på vårdcentralen imorrn så får dom kolla hur mina värden ser ut... Usch va jag e trött på att vara sjuk jämt...

Ska väl typ vila vidare nu och hoppas att jag blir pigg igen..

Puss, puss!!