tystatanke

2016-12-30
21:49:06

2016

Vilket händelserikt år det har varit 😊

Hoppas på 2017 kommer bli minst lika bra!
En liten uppdatering...
Jacob har också haft vattkoppor nu, han fick typ 10 gånger värre än vad William hade och han mådde inte bra alls. Piggade på sig skapligt så vi kunde fira jul som planerat iaf. 

Jacob har det jobbigt med magen och vi ska göra en ny utredning nu i januari. Han har ju haft problem sedan han var bebis men varken vi eller läkarna hittar någon förklaring så vi hoppas på bättre lycka nu iaf 😊

Annars rullar allt på ;) 
Nyårsafton imorgon, går så fort så känns inte som att det redan är nytt år liksom.
Vi kommer att fira hemma med god mat och bingolotto 😂😂😂

Puss, puss!!Gott Nytt År!!!

2016-12-18
21:56:26

Kent

I torsdags kväll var vi och såg Kent på Tele2 arena. Kan väl sammanfatta kvällen med ordet magiskt. Otroligt häftigt att vara där på plats och känna stämningen i publiken på 37800st. En riktigt bra konsert. Det gick sådär att ta oss dit men vi lyckades och fick parkering. Det var desto svårare att ta sig därifrån. Typ kaos. Tog oss 2 timmar att ta oss hem. 40 min bara att komma ut från arena området. Helt sjukt. Men såklart inte så konstigt när det är nästan 40000 pers som ska därifrån ;)Nu i helgen har vi julpyntat, varit på avslutningen på handbollslekis, fikat hos mamma å pappa, städat, å lite annat smått å gott ;)
Vi såg en prick på Jacob nu ikväll så vi förbereder oss på vattkoppor.. förklarar säkert hans otroligt dåliga humör dom senaste dagarna.. varit väldigt klängig å gnällig.. stackars liten. Inte lätt att vara liten alla gånger.

Musikhjälpen är slut för i år och det känns typ .. tomt.. Har sett så mycket jag har kunnat och läst allt å sett alla klipp typ. Sjukt viktigt tema och ett otroligt engagemang alla lägger ner. Dom fick in 49 miljoner, hur sjukt är inte det?!

Nu ska jag sova. Godnatt!
Puss, puss!!

2016-12-12
21:59:13

Oturskillen

Jacob är vår lilla oturskille och trillar och slår sig titt som tätt. Igår var det dags igen, ramlade ner från soffan och slog i soffbordet. Fick ett jack ovanför ögat och vi såg direkt att det där nog måste ses över. Blev en tur till akuten där dom fick limma ihop såret. Besöket tog typ 20 min. Så himla skönt att slippa sitta där och vänta i flera timmar. Å skönt att han slapp sy. 


Idag hade dom luciauppträdande på dagis och så himla fina alla barnen var. Mina barn var såklart duktigast ;)

Tråkigt men förståeligt att man inte får fota eller filma men jag fotade dom lite hemma innan vi åkte.. 

William är frisk från sina vattkoppor och vi inväntar nu Jacobs prickar som lär komma inom några veckor.. om han nu får det.. på ett sätt vore det så skönt om han fick det nu så har han också haft det.. 


Nu ikväll började Musikhjälpen och jag ska försöka se och lyssna så mycket jag kan och hinner. :)

Dags att slita sig från soffan och gå och lägga sig ;)

Puss, puss!!