tystatanke

2010-09-29
18:43:49

Inventering

Dagen har varit helt okej. Jag är nöjd :o)

Imorrn ska vi ha inventering, och nej, det är inget skoj alls... Jobbar först 7.30-16 efter det sen börjar inventeringen vid 18 och håller väl på fram till 22 kanske.... Jihoo..

Sen på fredag blir det jobb 7.30-18. På kvällen blir det karaoke på bistro i vanlig ordning ;o)

Puss, puss!!
2010-09-28
20:42:53

Tro

Jag har haft det lite kämpigt på jobbet ett tag nu. Det är inte så att jag inte trivs eller så. Utan jag trivs verkligen jätte bra, och jag vill typ aldrig byta arbetsplats känns det som.. :o)
Det är bara det att jag har ett ganska stort ansvar nu, jag ska sköta en hel avdelning samtidigt som jag fightas med posten. Den tar sjukt mycket energi och ork av mig, att bli avbruten hela tiden gör att jag blir både frustrerad, stressad, arg och ledsen.. Jag tappar fästet och känner att jag är totalt värdelös, att jag inte kan, att jag är dålig på alla sätt, att jag inte duger.. Det är en jobbig känsla.. jag vet oxå, att det inte alls är så här i verkligheten. Utan det är ju bara i mitt huvud det blir så här. Det blir som en ond cirkel.
Det jag måste ta tag i nu är mitt självförtroende och min självkänsla. Jag måste börja tro på mig själv, att jag faktiskt är duktig och att jag kan det jag gör. När jag fixat till detta så vet jag att det mesta kommer att ordna sig. Hejja på mig nu!

Nu ska jag se klart på Idol :o)

Puss, puss!!
2010-09-27
21:07:03

Halsfluss?

Har förmodligen halsfluss. Värdelöst. Inte har jag fått tag på någon läkare heller, så jag får väl bara stå ut. Ska försöka ringa imorrn igen å få en tid så dom kan skriva ut pencillin till mig.. Har haft ont i en vecka nu, och ja, jag börjar tröttna rejält faktiskt!! Jag är typ trött på det mesta just nu, så.. jaja.. så kan det vara.. Skulle vara skönt att bara åka ifrån allt tror jag, bara en liten stund, ett par dagar typ ;o)
Haha, nerå..

Ser på idol nu. Wiee. Längtar tills kvalet är slut så jag vet vilka som är med i gänget liksom ;o)

Puss, puss!!