tystatanke

2008-09-27
10:57:31

Ledig Helg

Är så skönt att vara ledig kan jag säga. Förhoppningsvis blir helgen lugn och skön. Men det pratades om att åka båten vid 15. :o) Vi får se hur det blir med det. Annars vill jag bara ta det lugnt, gå på en ritkigt lång höst promenad skulle va skönt. Glo på film och bara va. Va skönt :o)

Väntar på Richard, snart frukost.

Puss, puss!!
2008-09-24
19:29:15

Svampplockning

Jepp, jag och Richard var å plockade svamp med pappa idag. Hittade en hel drös med trattisar och lite vanliga kantareller oxå :o) Så skönt att plocka svamp, gå i skogen är så lugnt, tyst och skönt :o)
Ingen varg såg vi, vilket var en besvikelse, den kan väl visa sig ni när jag äntligen är i Bergshamra.. Typiskt. Mer svamp plockande kommer det garanterat att bli under hösten :o)

Annars, ja, jag vet inte hur jag ska hantera vissa saker.. Det är svårt, riktigt svårt faktiskt..

Fick tips om en rolig hemsida idag.. Kan inte sluta skratta.. Det är så komiskt, och tönt faktorn är hög. Undra när ni ska växa upp? Haha.


Snart dags för idol.

Puss, puss!!
2008-09-18
10:20:39

Tandis

Var hos tandläkaren imorse. Dock hade dom data fel så hon kunde inte se mina röntgen bilder, och därför inte helt kunna göra en riktigt undersökning. Så jag ska få en ny tid för en ny undersökning.. Typiskt. 

Var ute å plockade svamp igår med pappa, hittade en del, både kantareller och trattisar :o)

Ska ut i skogen idag igen å plocka svamp med svärföräldrarna :o) Wiee.

Puss, puss!!