tystatanke

2015-06-26
19:29:54

Fredag

Fredag idag och den här veckan har gått hyffsat fort ändå tycker jag. Idag skulle vi grilla och dricka lite öl med jobbet men jag är fortfarande inte tillräckligt pigg för att vara med, tråkigt för jag hade gärna varit där. Kommer fler gånger såklart så får se till att vara med då istället ☺

Helg igen och vi tänkte ta helgen lite som den kommer, hoppas på bra väder iaf så vi kan vara utomhus. 🌻

Borde verkligen planera våran semester också för just nu är det noll i planeringen.

Sitter inne hos Jacob nu som ska sova. Han har äntligen börjat somna själv i sin säng men det tar ett tag innan han somnat så då får man så snällt sitta bredvid tills dess..

Puss, puss!!2015-06-23
17:33:20

Utomhus

I söndags så var vi ute med barnen och dom älskar verkligen att leka utomhus :) Perfekt med en bra lekplats precis utanför oss.
Vi städade även ur vårt akvarium och köpte lite nya fiskar, nu är det fint och fräscht igen 🐟Vi hade fått fribiljetter till Cirkus braziljack så vi packade snacks och dricka och åkte dit. Barnen skötte sig bra, lite spring i benen sista timmen bara.Nu är jag ledig hela den här veckan för gjorde en sak igår som gör att jag har lite ont ;)

Nu, vila igen!

Puss, puss!!
2015-06-20
22:25:41

Midsommardagen

Idag har vi inte gjort något speciellt alls. Richard har fixat lite i Sebbes rum och jag och William har haft lite egentid. Vi har även pysslat ihop myror. Superenkelt pyssel som vi lär göra flera gånger, det man behöver är: Strumpor, piprensare, vadd att stoppa med, ögon och ev flirtkulor till fötterna.
Reslutatet:
Imorse tog barnen sovmorgon till 7,30. Och vi låg kvar länge i sängen sen allihopa, såå mysigt :)
Jacob är så söt och ska pussa på William. Jag hade turen att få det på bild 😍
Imorgon ska vi städa ur vårt akvarium och köpa lite nya fiskar också 🐟

Börjar bli lite smånervös inför måndag 😉

Puss, puss!!