tystatanke

2010-07-29
12:24:34

Tredje Semesterdagen

Skriver ju oftast dagen efter om vad jag gjort dagen innan, så egentligen är det ju min fjärde semesterdag idag, inte tredje som det står i rubriken..men hoppas ni fattar ändå..

Vi va hem till M igår. Satt och snackade en massa skit och drack lite på henens balkong :o) Mys!!
Sen va det dags för karaoken. Det va en bra stämning och ett hyffsat bra drag. Det sjuka är att jag redan längtar till nästa onsdag ;o) haha... Tack för igår tjejer! Hade en super trevlig kväll :o)

Nu har jag precis vart å lämnat marsvinen ute i Bergshamra. Vi ska ta och åka en liten sväng genom Sverige ett par dagar. Första stoppet blir i Borås, där Poodles spelar ikväll :o)

Nu ska vi packa klart sen drar vi :o)

Puss, puss!!
2010-07-28
11:22:07

Andra Semesterdagen

Åkte ner igår morse och tingade marsvinet jag såg i måndags. Hon är betald och klar, ska hämta henne idag. Hon är sjukt söt :) Ska försöka lägga upp en bild sen.
Efter marsvinsköpet åkte jag ut till mamma och pappa. Pappa fick lite presenter, vi åkte å handlade, jag blev erbjuden jobb, haha... Sen åkte vi till ett av våra svampställen, vi hittade ingenting... Det har nog varit lite för torrt.  Det behövs lite regn för att svampen ska börja växa. Va iaf jätte härligt att komma ut lite i skogen och knata runt :o)
Åkte hem tomhänta, började måla, hann med en hel del faktiskt. När vi började känna oss klara med målnigen så fikade vi med tårta och kakor :o) Gott. Sen blev det dags för ett dopp i sjön. Så skönt. Vi käkade även middag där ute, och det blev en fika till :o) Mys. Framåt 20-tiden åkte vi hemåt. Blev sugna på lite öl, så det blev en spontan kväll med J och B. Var först upp till dom på en öl, sedan blev det Bistro och lite dricka till. När vi tröttnat gick vi hem till B och J och satt där, rökte vattenpipa och bara snackade skit, var väl hemma runt halv två inatt...
En mycket spontan och trevlig kväll :)
Tanken var idag att vi skulle åka ut till Vätö och plocka jordgubbar, men självklart så regnar dte ute. Är inte det TYPISKT?! Jaja, är väl bara vänta på lite bättre väder då :o) Hm.
Det blir en lugn hemma dag idag istället, ska snart ner på stan, köpa lite dricka till ikväll och sedan hämta min lilla sötnos på djuraffären :o)

Är ju onsdag så det är dags för karaoke igen :o) Wiee. Ikväll blir det lite förkrök hemma hos M. Hur trevligt som helst :o)

Puss, puss!!
2010-07-26
20:38:36

Första Semesterdagen

Min första semesterdag har jag tillbringat hemma hos Therese, vi har bakat, glott på tv och bara haft det bra :o) Runt typ halv fem tog vi en snabb sväng på stan på jakt efter baddräkt och shorts.. Men icke. Hittade ingenting... Typiskt. Men däremot hittade jag ett jätte sött litet marsvin som nog ska få följa med mig hem imorrn :o) Vi får se, men jag har funderat på en burkompis till Snövit, marsvin är ju flockdjur så dom behöver ju en polare liksom. :o)

Vi hade ju planerat att bada imorrn, men det ska bli dåligt väder ju.. Och sen fyller pappa år så jag ska vara där ute hela dagen imorn och fira lite :o) Jag och pappa ska även ta en tur i skogen och leta efter lite svamp :o) Jag har längtat kan jag säga. Vi ska även hinna med att måla lite. Kommer att bli en bra dag. Wiee.

Nu ser jag på Allsång med Lotta, men tror nog att jag gillar Allsång på skansen bättre faktiskt...

Puss, puss!!