tystatanke

2013-02-28
13:47:27

Sjusovarn

William sover sött sedan snart två timmar tillbaka. Så fort han vaknar ska vi göra oss iordning för lite lek och bus på öppnis med hans små minikompisar :)

Jag har gjort lite nytta här hemma idag, städat, tagit hand om disk och tvätt, betalat räkningar så nu är jag nöjd :) haha, ne men skönt att få såna saker gjorda :)

Skulle behöva åka upp till Willys och få min ersättning för det som blev fel när jag köpte blöjor härom dagen ;)
Och sen måste vi till öb och lämna tillbaka en toasits som inte passade...
Å imorrn eller i helgen måste vi handla lite mer blöjor fast på flygis där vi har lite kuponger ;)

Har bestämt vilka veckor jag ska ha semester och jag komme även att börja jobba lite smått redan om en månad.. paniiiikkk.. hur ska jag klara mig utan William? Det kommer ju gå alldeles utmärkt hemma med pappa, men gu va konstigt det kommer kännas...

Ne nu ska jag stänga ner här och packa skötväskan :)

Puss, puss!!
2013-02-27
22:31:44

Säkerhet

Yeyy. Turen har varit på min sida igen och jag har vunnit ett besök av ett säkerhetsföretag. Kan vara riktigt bra att få reda på farorna här hemma som dom ser men inte vi lägger märke till.. Vill ju såklart skydda William mot allt ont och alla faror i denna värld, det går ju tyvärr inte men i hans eget hem ska han iaf vara trygg från alla faror :)

Idag är min tvmaratonsdag.. Är så sjukt trött men snart så får jag sova :)

Puss, puss!!


2013-02-27
08:19:30

Bloggtorka

Oj här har jag inte skrivit på ett tag.. Sorry.. Inte haft nån lust att blogga bara.. Meeen nu ska det bli ändring på det ;)

Har precis ätit frukost och William sitter bredvid mig å tuggar på sin macka, han älskar kanterna.. haha.. vilka man annars brukar ta bort till barn.. men gillar han dom så får han väl gnaga på dom då :)

Idag så ska jag och min kusin åka lite skridskor och då kommer förhoppningsvis William sova i vagnen medans.. har han andra planer så fikar vi istället :)
Och på eftermiddagen så ska jag fika med Elin.

Imorrn och på fredag har vi inget planerat, leka nån?

Skedsoppa :)
Puss, puss!!