tystatanke

2007-08-25
17:26:04

Kreta

Jepp, sista minuten. Åker imorgon 17.00. Hemma igen måndag morgon 01.45. Fan så skönt att komma iväg :o) Nu är det bara att packa å ha sig. Lite stressigt, men jag hinner nog :o) Hinner ju inte ens bli nervös.. hihi. Sakna mig inte för mycket nu när jag är borta ;o)

Igår spelade vi minigolf med Mimmi och John. Det var roligt. Jag kom trea. Inte näst sist!! ;o) Ni är alltid lika roliga att vara med :o)

Ses om en vecka.

Puss, puss!!
2007-08-22
12:24:52

Minigolf

Hämtade först Therese i Älmsta sen så hälsade vi på Anna på hennes jobb. Ut hit och spelade minigolf. Jaja, Therese du vann över mig.. hm..Jag och Micke tävlade om att Inte komma sist. Jag vann. Hehe, kom näst sist. ;o) Alltid lika kul att spela minigolf. Synd att jag inte har bättre tålamod bara ;o)
Efter minigolfen så vart det Tacos. :o) Mums. Och tavlan kom upp på väggen. Jag är rädd för den. Satan så den låter. Therese fick skjuts hem och sen vart det film för oss..

Idag blir nog en lugn dag. :o)

Puss, puss!!
2007-08-20
21:26:47

Sista Resan

Jopp, sista resan igår med M/S Roslagen. Mycket folk, fast äldre sådana. Vi hade grymt kul ändå. Jag och Carro hade Ett mål, att bli fullare än killarna, men det gick inte så bra. Vi misslyckades. Hur vi än försökte så låg dom ett steg före, hela tiden. Attans. Men roligt hade vi :o) Blev inte så sent. Vilket var rätt skönt.

Idag har vi typ slappat hela dagen. Va en sväng till Älmsta. Hämta lite vinst, köpte present till min mormor och Richard köpte en cool tavla ;o) Sedan skrapa vi lite triss hos Therese :o) Imorrn ska vi golfa gumman. Och jag kommer vinna. Haha. ;o)

Puss, puss!!