tystatanke

2012-03-27
11:07:56

Öde?

Ja, här har det varit lite öde ett tag.. Vi har varit sjuka, först R och nu är jag sjuk med feber å förkylning.. blääää... William har klarat sig bra, lite lite täppt i näsan bara, men inget allvarligt..  Dock har han haft ett par gnälldagar i helgen och han har inte velat äta som han brukar, men inget är knasigt, så var bara en period han gick igenom antar jag, nu är han pigg och äter som han brukar igen. Men, så nojjig man blir ;o)

Var till Bvc igår, han väger nu 7285 g och är 62 cm lång, kort och tjock ;o) Dom skickade även ner oss direkt till barnläkarmottagningen för att kolla upp hans ena arm som haft en konstig position, men den var inte ur led eller liknande, den är lite segare än hans högerarm bara ;o) Passade på att kolla örönen, halsen och magen, men det såg bara fin fint ut :o)

Tyvärr så missade vi babysimmet idag, men ingen höjdare att ge sig iväg med feber.. :o/ Men nästa vecka är det dags igen :o)

Blir till att ta det lugnt idag, ska ta hand om tvätten bara, vika och lägga in.

Försöker tävla för fullt för att vinna biljetter till Trädgårdsmässan och lakritsfestivalen :o) Har fått en fribiljett iaf till lakritsfestivalen, wiee :)


Slänger in lite bilder under kvällen. Nu ska jag se gårdagens avsnitt av bigbrother medan pluttis sover.

Puss, puss!!

Kommentar:
2012-03-28 @ 17:11:50
#1: LInda Forså

Det är en app som heter blogg.se tror bara att den funkar till Iphone men är inte säker. Skit bra är den iallafall :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: