tystatanke

2010-07-28
11:22:07

Andra Semesterdagen

Åkte ner igår morse och tingade marsvinet jag såg i måndags. Hon är betald och klar, ska hämta henne idag. Hon är sjukt söt :) Ska försöka lägga upp en bild sen.
Efter marsvinsköpet åkte jag ut till mamma och pappa. Pappa fick lite presenter, vi åkte å handlade, jag blev erbjuden jobb, haha... Sen åkte vi till ett av våra svampställen, vi hittade ingenting... Det har nog varit lite för torrt.  Det behövs lite regn för att svampen ska börja växa. Va iaf jätte härligt att komma ut lite i skogen och knata runt :o)
Åkte hem tomhänta, började måla, hann med en hel del faktiskt. När vi började känna oss klara med målnigen så fikade vi med tårta och kakor :o) Gott. Sen blev det dags för ett dopp i sjön. Så skönt. Vi käkade även middag där ute, och det blev en fika till :o) Mys. Framåt 20-tiden åkte vi hemåt. Blev sugna på lite öl, så det blev en spontan kväll med J och B. Var först upp till dom på en öl, sedan blev det Bistro och lite dricka till. När vi tröttnat gick vi hem till B och J och satt där, rökte vattenpipa och bara snackade skit, var väl hemma runt halv två inatt...
En mycket spontan och trevlig kväll :)
Tanken var idag att vi skulle åka ut till Vätö och plocka jordgubbar, men självklart så regnar dte ute. Är inte det TYPISKT?! Jaja, är väl bara vänta på lite bättre väder då :o) Hm.
Det blir en lugn hemma dag idag istället, ska snart ner på stan, köpa lite dricka till ikväll och sedan hämta min lilla sötnos på djuraffären :o)

Är ju onsdag så det är dags för karaoke igen :o) Wiee. Ikväll blir det lite förkrök hemma hos M. Hur trevligt som helst :o)

Puss, puss!!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: